Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu etsii sirkusopettajaa kaudeksi syksy 2018 – kevät 2019

Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu on yhdistys, joka perustettiin vuonna 2015 tukemaan sirkustaiteen kehittymistä Itä-Suomen alueelle. Jäseninä ovat Sirkus Muikku (Kaavi), Kuopion Sirkus, OudonKummun Sirkus, Rautavaaran Nuorisosirkus ja Sirkus Supiainen. Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu on käynnistänyt SIRKUS2-hankkeen sirkustoiminnan kehittämiseksi.

Haemme hankkeeseen osa-aikaista sirkusohjaajaa määräaikaiseen
työsuhteeseen. Ohjaajatarpeemme on alkaen  1.9.2018 kevääseen 2019 tai vuoden 2019 loppuun. Viikkotyöajasta ja työn kestosta voidaan neuvotella.

Työtehtävinä on sirkusopetuksen suunnittelu ja toteuttaminen hankkeen paikkakunnilla Rautavaara- Outokumpu välisellä alueella. Lisäksi tehtäviin kuuluu sirkuskurssien järjestäminen eri paikkakunnilla, osallistuminen hankkeen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen, kuten hankkeen päättävän alueelliseen sirkuskiertueen toteuttamiseen.

Toimenkuva täsmennetään valitun työntekijän osaamisen mukaisesti. Toivomme osaamista monipuolisesti eri sirkuslajeista ja valmiutta liikkua hankkeessa mukana olevien paikkakuntien välillä.

Arvostamme alan tutkintoa ja opetuskokemusta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, innostuneen taustayhteisön tuen, mukavia oppilaita ja monipuolisen toimenkuvan kautta syntyvää uutta osaamista. Alueen sirkuksissa on käytössä monipuolinen välineistö ja hyvät harjoitteluolosuhteet. Tarvittaessa voimme olla joustavia aikataulujen sovitteluissa.

Lisätietoja antaa Timo Hatakka, itasuomenaluesirkus@gmail.com, 041-3100280.
Hakemukset 7.5.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen itasuomenaluesirkus@gmail.com tai postissa Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu ry, Pyykkärinpolku 5, 73600 Kaavi.

Tässä on hyvä mahdollisuus rakentaa myös pysyvämpi työ. Tule mukaan luomaan uudenlainen verkostomallilla toimiva sirkuskoulu. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota töitä useammalle opettajalle.

MOL.fi

LISÄTIETOA:

itasuomenaluesirkus@gmail.com www.itasuomenaluesirkus.com

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s