SIRKUS2-hankkeen Sirkustaideopetusta kuntiin

Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu ry                                                                       21.9.2017

 

SIRKUS2-hankkeen Sirkustaideopetusta kuntiin

Itä-Suomen alueellisen sirkuskoulu ry tarjoaa SIRKUS2-hankkeen sisällä mahdollisuuden tutustua sirkustaiteen opetukseen ja näin saada edulliseen hintaan viikonloppukursseja sirkustaitojen parissa. Kursseilla tutustutaan eri sirkuslajeihin ja sirkustaitojen harjoitteluun. Mikäli kurssi herättää toiveita sirkustoiminnan jatkosta, SIRKUS2-hankkeessa järjestetään myös ohjaajakoulutuksia sirkustoiminnasta kiinnostuneille. Koulutuksista saa perustaidot sirkuskerhotoiminnan ylläpitämiseen. Koulutukset soveltuvat hyvin lapsille, nuorille ja esimerkiksi alakoulujen opettajille. Näin opettajat voivat esimerkiksi monipuolistaa liikuntatuntien opetusta.

Itä-Suomen alueellisen sirkuskoulu ry:n SIRKUS2 -hankkeen tavoitteena on myös käynnistää nuorisosirkustoimintaa uusilla paikkakunnilla, jotta toiminta jatkuisi myös hankkeen päättymisen jälkeen.

 

SIRKUS2-hankkeen ’tutustu sirkustaiteeseen’ -kurssin sisältönä tutustumista eri sirkuslajeihin, mm. akrobatian, jongleerauksen ja tasapainoilun perusteisiin. Kurssi mahdollistaa taitojen itsenäisen opiskelun. Kurssilla edetään jokaisen oman tuntemuksen mukaan, joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Aikaisempaa kokemusta sirkuslajeista ei vaadita, mukaan kurssille voi liittyä opettelemaan myös alkeita. Mikäli olet aikaisemmin tutustunut sirkuslajeihin, opettajamme yksilöivät opetusta tarpeen mukaan ja keksivät edistyneemmille kurssilaisille myös haastavampaa ohjelmaa. Tuomme kurssille tarvittavan välineistön mukanamme.

Kurssin opettajana toimii Rauli Katajavuori. Teatteritaiteen maisteri Rauli Katajavuori on yksi aktiivisimmista toimijoista suomalaisen sirkuskulttuurin parissa. Hän on ollut perustamassa mm. Sirkuksen tiedotuskeskusta ja on ensimmäinen sirkustaiteen läänintaiteilija Suomessa (2014-2016).

Kurssin kesto 10h (5h lauantai, 5h sunnuntai) hintaan 20 €/hlö

Kursseja voidaan järjestää sovitusti Pohjois-Karjalan alueella keväällä – syksyllä 2018 ja minimiosallistujamäärä on 10 oppilasta/ kurssi.

Tämän lisäksi Kurssin toteutuminen vaatisi teiltä kurssin pitämiseen soveltuvan tilan ja kurssista tiedottamisen toimialueellanne.

Lisätietoja tarjotusta kurssista ja kurssiajankohdan sopiminen:

Rauli Katajavuori 045- 1209383

itasuomenaluesirkus@gmail.com www.itasuomenaluesirkus.com

 

 

Kurssi on SIRKUS2-hankkeen toteuttama. Hankkeen toteuttavat Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu ry, OudonKummun sirkus ry, Kaavin nuorisosirkus ry ja Rautavaaran Nuorisosirkus ry.

Tilaa itsellesi sähköpostiin tapahtuma- ja koulutustiedotteet. Tämä tapahtuu oikean laidan valikosta kohdasta Tilaa tapahtuma- ja koulutustiedotteet. Näin saat kätevästi tiedon kaikista järjestämistämme koulutuksistamme. Tehty tilaus on luonnollisesti peruttavissa myöhemmin.

sirkus2-footer

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s